Dit is de pagina waar je alles te weten komt over het huidige bestuur én de oudere bestuursleden! Wat houdt het bestuur nou precies in, wat zijn de verschillende functies en wat doen wij nou eigenlijk allemaal? Lees het hieronder!

Huidig Bestuur

Alek Mol

Instagram

Ik heet Alek, maar men noemt mij Aal & dit jaar noemt men mij de Praeses in het bestuur. Ik ben al 23 jaren jong aka al 7 jaar in de bloei van mijn leven!
Als ik eens niet aan Heros Vitalis denk, drijven gedachtes af naar bier.. Verder heb ik ook andere hobby’s zoals judoën, hardlopen en spellingsfouten maken. Die zijn niet te missen!
Mijn favo bier is Grosch Blond. Ik drink geen water, aangezien ik niet vergiftigd wil worden en ik kan enorm genieten van een mooi glas Whisky.

De 4,5 woorden die bij passen zijn gezellig, competatief, assertief en dislejktischhggfhe. Los van deze eigenschappen ben ik een echte door zetter, dus helaas ook in mijn eigen wil en zin doordrammen.. Maar gelukkig word ik nog wel eens teruggefloten of afgeleid als iemand het woord “challenge” gebruikt.

Daarnaast is mijn levensmotto; Geniet van het leven, doe zo veel mogelijk dingen die jij leuk vind. En de meest gebruikte zin begint toch zeker met “Wist je dat..”

Een drankje doen in mijn eentje is natuurlijk niet gezellig. Daarom stel ik de vraag “Wat doe je het liefst op je vrije zaterdag?” maar al te graag.

Verder is my kind of party een grote barbeknoei, waarbij er vooral en eigenlijk alleen maar vlees en natuurlijk bier aanwezig is. Ik ben altijd in voor gezelligheid, dus bij deze speciaal voor jullie “Wat doen jullie het liefst op de donderdag/soos avond?”

Tot snel!

Quinten Boks

Instagram

Ik heet Quinten, maar men noemt mij Q. Ik ben de gemiddelde leeftijd van het bestuur & heb met mijn 23 jaar dan ook al een opleiding gedaan! Los van deze ervaring, wordt dit mijn tweede jaar in het bestuur. Dit maal als hoofd PR!

Mijn gedachtes drijven vaak af naar buitensport, het liefst in de bergen! Mijn favo drankje in de zomer (overdag) is daarom water uit de canyon en in Nederland moet ik het met kraanwater doen.. Op feestjes geef ik de voorkeur voor hertog jan, tijdens een chill avondje het liefst speciaal bier en voor het slapen gaan een single malt whisky.

Los van de qualiteiten die je nodig hebt als HALO’er en buitensporter zoals energiek, geluldig, meedenkend en creabea zijn, heb ik toch zeker ook een extra woord om mij te omschrijven; FOMO (jep, zoek dat maar op, het is een ziekte). En ja… daarbij komt de eigenschap iedereen te vrede willen houden.

Of ik in toeval geloof? Ja toevallig wel maar ik sta open voor een discussie.

Verder is mijn motto; zoveel mogelijk genieten van momenten met vrienden en zoveel mogelijk tijd in de bergen doorbrengen (soms lastig te combineren). Oh en als ik een feestje zou organiseren, zou dat er een op het strand zijn. Hopelijk ter gelegenheid van mijn afstuderen.

Als ik je tegen zou komen in de soos vind ik je vast lijken op iemand die ik ken of in ieder geval wil leren kennen… Dusss wil je een biertje?

Tot snel

X

Puk Kruik

Instagram

Hoi ik heet Puk, maar je mag mij ook Pluk, Pippin of Kruik noemen! Ook ik ben 23 jaartjes jong en als ik eens niet aan Heros Vitalis denk, drijven mijn gedachtes af naar Michelle of de billen van Quinten. Soms ook nog wel eens naar de bergen, waar ik graag ben.

Ik heb natuurlijk ook andere hobby’s en als ik een hobby heb, ben ik in 1 klap verslaafd! Dus als ik hardloop, doe ik dat langer dan een marathon en ongeveer 6x per week. Als ik ga surfen lig ik als de zon op gaat in het water en praat ik alleen nog maar in Wecko and Down the Line taal. Verder ben ik mega goed in ongemakkelijke situaties creëren en spelfouten maken.

Oh en door al dat hardlopen is mijn levensmotto; if you can run it, it’s not far enough.

Mijn favo bier, watermerken of andere alcoholische versnaperingen zijn Delerium en Dettol. Verder kan je altijd een feestje geven, het maakt niet uit waarvoor aangezien er geen excuus nodig is om te drinken!

De meest belangrijke vraag van de dag is; veeg jij zittend of staand?

Als ik mezelf zou beschrijven in 4,5 woord is het rebels en mijn slechtste eigenschap is school.

Mijn voorstelronde wil ik afsluiten met een APA genoteerde pick-up line; “Hey meisje! Als jij een tentamen was zou ik je expres onvoldoende maken zodat ik je nog een keer kan doen! (Kruik, 2020)”

Michelle Putter

Instagram

Hi allemaal,
Ik ben Michelle, maar eigenlijk gewoon Mies. Sinds een paar jaar is Den Haag mijn nieuwe thuis en heb ik het daar dan ook enorm naar mijn zin! Het heerlijke nachtleven, de prachtige sportcampus, de meest toffe opleiding die er bestaat en natuurlijk Heros Vitalis maken deze plek helemaal af voor mij!
Omdat ik Roffa verder nooit zal verlaten, speel ik daar wekelijks nog een potje hockey. Ren daarnaast af en toe hard met Puk, ik ben vaak in de sportschool te vinden met Liam, ik zing af en toe is wat en je ziet mij wel eens voorbij stuiteren als ik weer eens een lange dag maak op school. Als je verder benieuwd bent naar mijn leventje moet je mij volgen op ‘the gram.’
Geen idee je het al door had, maar ik ben de enige meid in het zootje ongeregeld en mag dan ook alle mooie frutsel dingen in elkaar zetten. Als je een poster, de heros-kleding, bijgewerkte plaatjes, een insta post of story voorbij ziet komen (ja van @herosvitalis, maar die volgde je ofcourse al) heb ik daar veel liefde en tijd ingestoken. Verder help ik de jongens blozen als we uit eten gaan en ik wel wat durf te zeggen tegen de serveerster, miep ik af en toe over gekreukte shirts, gooi ik nog wel eens een biertje om, waag ik dansjes in de ranzige danzig en zorg ik er natuurlijk voor dat dorstige keeltjes gevuld worden.
Dus, kom jij ook gezellig kletsen en biertjes doen in de soos?
Liefs van mijjjj, joejoe
Mies.

Dion Brobbel

Instagram

Heyy Ik heet Dion en dit is mijn eerste jaar in het bestuur. Mijn bijnaam word daarom hopelijk gaande weg wat duidelijk, want nu noemt de ene me Di en de ander Didi.

Ik ben al 22 jaartjes jong en heb in die tijd veel op atletiekvereniging rondgelopen (letterlijk).
Aangezien iedereen zich verveelde rondom de Coronatijd heb ik mijn passie voor drankjes doen op het terras heel even laten varen en mijn tijd, iets meer besteed aan nieuwe snufjes achter mijn laptop ontdekken.

In Vlaardingen liggen mijn rootz & ook daar ken ik alle Vlaardingse Rootz (ps. ‘Rootz’ is een bar in Den Haag). Een drankje doen in een barretje is namelijk een van mijn hobby’s, maar wel met wat maten natuurlijk!

Al zal je het niet meteen zeggen, het zoetere soort drankje is meer iets voor mij. Je maakt mij echt blij met een Bacardi Lemon Ice Tea, een Long Island Iced Tea & Vodka sprites gaan er ook wel in!

Een quote waarin ik geloof is; “Toeval is iets wat ik liever overlaat aan het geluk.” Al is er bij feestjes die door mij georganiseerd worden toevallig altijd te veel drank in huis. Puur omdat er bij een feestje gezelligheid komt kijken en wie slaat dat nou af?

Ik ben verder nogal nieuwsgierig en wil daarom graag weten wat je naam is, waar je vandaan komt en wat je wil drinken?

Ik ben te herkennen aan de hoogte van de lat van de hoogspringbak, dus als je mij ziet bij Heros of op school zelf, stel mij gerust een vraag of spreek mij aan als je dat wilt!
Altijd in voor een praatje en hoe meer mensen je kent hoe beter.

Tot snel!

Oud Bestuur

Voorzitter
Liam van Hees

Vice-Voorzitter
Mick van den Bosch

Hoofd Evenementen
Quinten Boks

Hoofd PR
Alek Mol

Flexie Evenementen
Romano Stoekenbroek

Flexie Evenementen
Puk Kruik

Flexie PR
Michelle Putter

Voorzitter
Mick van den Bosch

Vice-Voorzitter
Romano Stoekenbroek

Hoofd Evenementen
Liam van Hees

Hoofd PR
Celine Mets

Flexie Evenementen
Tessa Schilderman

Flexie PR
Dion Bonset

Voorzitter
Mick van den Bosch

Vice-Voorzitter
Romano Stoekenbroek

Team Evenementen
Jeroen Bouwer

Team Evenementen
Dion Bonset

Team PR
Emily Elias

Algemeen Flexie
Ritchie Vermeulen

Ledenadministratie
Tessa Schilderman

Voorzitter
Romano Stoekenbroek

Hoofd Evenementen
Nina van der Veen

Hoofd PR
Jorik Meijnders

Hoofd Inkopen
Jeroen Bouwer

Volg ons!

Instagram