De evenementen van Heros Vitalis zijn ervaringen die je niet wil missen en waar altijd lang over nagepraat wordt door studenten én docenten! Ook komen we in contact met andere studieverenigingen van andere ALO opleidingen door middel van de Interacademiale en het Beljatten. Check hier welke evenementen wij allemaal organiseren en voor onze planning van wanneer en waar de evenementen plaatsvinden. Houd voor specifieke informatie de Instagram en Facebook in de gaten!

Next Events

Ha Strijders!

Het is er weer tijd voor! Het bierpongtoernooi van Heros Vitalis komt er weer aan. Op donderdag op 25 nov vanaf 17:30 barst de strijd los in de beachbar! Wij van het bestuur zijn blij dat jullie (weer) van de partij willen en kunnen zijn. Vul de volgende vragen in om je inschrijving voor het toernooi definitief te maken! Let op!
KOSTEN voor het toernooi per team van twee personen:
2 leden: €7,00
1 lid: €8,50
Geen leden: €10,00

klik hier om je in te schrijven!

Er is een MAXIMUM van 64 teams dus wacht NIET te lang! inschrijving sluit op 21 nov om 23:59!

Ha Strijders!
Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat wij iets mochten organiseren voor onze trouwe leden. Gelukkig is het moment daar dat wij weer dingen mogen in deze tijden van Corona! Je leest het goed, donderdag 6 mei is het zo ver. We organiseren een GRATIS volleybal get-together vanaf 16:00 uur in het Zuiderpark! Zorg ervoor dat je je inschrijft via de link: https://forms.gle/eBAyT8HJSXNkWxbJ7
Ben je nog geen lid? Ook dat is nog gratis en hiervoor kan je je inschrijven op https://www.herosvitalis.nl/inschrijven . Hopelijk zien we jullie allemaal daar! X HV

Vaste evenementen

Sport Toernooi

Wat zou een Studenten-studievereniging van de Sportcampus nou zijn zonder Sport Toernooien te organiseren… Precies daarom organiseren wij elk blok ook minimaal 1 Sport Evenement, waar jong en oud aan mee kan doen! Niet alleen studenten, maar ook familieleden, docenten en vrienden zijn altijd welkom op deze evenementen! Zo organiseren wij bijvoorbeeld Beachvolleybal Toernooien en Dodgeball Toernooien, wat allemaal een groot succes was! Klik hier om een overzicht van de foto’s van onze evenementen te zien, of ga naar onze Facebook voor alle foto’s!

Beerpong Toernooi

Elk blok wordt er een Bierpong Toernooi georganiseerd, waar ieder team van 2 strijdt voor de titel van Bierpongkoningen / -koninginnen van dat blok! Er wordt begonnen met een groepsfase voordat er een knock-out systeem de finalerondes wordt gespeeld. De Bierpong Toernooien zijn altijd drukbezochte evenementen, waar iedereen plezier heeft, ook al kan er maar 1 team winnen. Klik hier om een overzicht van de foto’s van onze evenementen te zien, of ga naar onze Facebook voor alle foto’s!

Thema Avonden

Tussen alle Sport Evenementen en Feesten in, hebben wij natuurlijk ook rustige donderdagavonden waar we gewoon samen komen om de avond met z’n allen door te komen. Aan een paar van deze avonden koppelen wij een thema, waar iedereen in themakleding kan komen. Denk hierbij aan een spelletjesavond, ‘Valentines Jam Night’ en ‘Karaoke Sinterkerst en Nieuw Borrel’. Klik hier om een overzicht van de foto’s van onze evenementen te zien, of ga naar onze Facebook voor alle foto’s!

Eindebloks- & Eindejaarsfeesten

Aan het eind van elk blok zit jammer genoeg een toetsweek gekoppeld, maar treur niet! Heros Vitalis organiseert aan het eind van elk blok een Eindebloksfeest om alle tentamenstress er even goed uit te feesten! Ook aan het eind van het jaar gooien wij een groot feest, waar we een club voor afhuren! Aan elk van deze feesten zit een thema gebonden, zo hadden we bij het Eindejaarsfeest van ’18-’19 het thema: Into The Jungle! Klik hier om een overzicht van de foto’s van onze evenementen te zien, of ga naar onze Facebook voor alle foto’s!

Beljatten & Interacademiale

Naast alle evenementen die wij zelf organiseren, houden wij veel contact met de andere ALO’s van Nederland! Met deze andere ALO’s organiseren wij een aantal keer per jaar grootschalige evenementen als Beljatten en de Interacademiale. Bij beljatten probeer je letterlijk de bel uit de soos van de andere vereniging te jatten, wat vervolgt wordt door een bierestafette van zowel een herenteam als een damesteam. De Interacademiale is een gigantische sportdag, waar alle ALO’s van Nederland aan mee doen. Hier strijd je met een team van 10-12 voor de beker die je mee mag nemen om in de soos te showen! Deze evenementen worden altijd gevolgd door een mooi feest en vooral veel gezelligheid! Klik hier om een overzicht van de foto’s van onze evenementen te zien, of ga naar onze Facebook voor alle foto’s!

Volg ons!

Instagram